Döntés előtt álltok

Ez a csoport célokkal jött létre, immáron több mint egy éve 2014 májusában. Amikor létrehoztam ezt, akkor a célom egy jól működő közösség kialakítása volt, ahol az emberek támogatják egymást, kialakulhat bizonyos szintű együttműködés, és ahol az emberek tisztelik egymás munkáját, mindenki megpróbálja a lehető legtöbbet kihozni magából, és avval amit tud, támogatja a másikat. Ezt nagyjából tükrözi is a honlapunk Rólunk oldala. Több mint egy éve működünk, azóta már egy szabályzatunk is lett a működés javítása érdekében, azonban valamit szerintem egyértelműen beláthatunk: amit alkottunk, az nem tükrözi a fentebb leírtakat. Ez a csoport jelenleg egy apróhirdetési oldalhoz hasonlítható.

Nem egoista vagyok, inkább csak szeretnék igényes munkát kiadni a kezemből, mert mindenkit jó érzéssel tölt el, ha valamit letett az asztalra, vagy ha később érzi, hogy igen, ezt én csináltam. Mindenkinek jó ha a lelke mélyén érzi, hogy valami jó dolog kialakításának ő is a részese volt. Ez a csoport azonban, mint mondtam, nem az aminek indult, így ideje volna tehát döntést hoznotok a jövőnkkel szemben. Most minden a ti kezetekben van - szavazás következik. Kérlek legyetek tisztességesek.

A lehetőségeitek:

A csoport szűnjön meg: ha ez a lehetőség lesz többségben, akkor szerintem nincs további mondanivalónk egymásnak. Búcsúposzt és köszönöm hogy megismerkedtünk.
Ez a csoport jó így, működjön tovább más admin vezetésével: ez esetben majd jelentkezhettek, hogy ki szeretné a jövőben ellátni az adminisztrációs feladatokat.
Van remény arra, hogy a csoport a jövőben azzá váljon, aminek indult: ha ez a lehetőség nyer, akkor el fogok gondolkodni rajta, hogy ha így gondoljátok, akkor most vajon miért is tartunk itt, illetve lehetőséget kaptok, hogy megpróbáljatok egy működő közösséget felépíteni úgy, ahogy szerintetek kellene, mivel így látható módon nem működik.


A szavazás anonim, az eredményekkel elegendő szavazat beérkezése után jelentkezem.