Eszközök designblogoknak

A felhasználóknak mindig az a legjobb, ha a legegyszerűbb eszközöket kapják a designoláshoz, amikkel maguk is könnyedén csodát művelhetne, és feldobhatják a saját blogjukat különböző hasznos modulokkal és egyéb tartalmakkal.

Mindig azt a legkönnyebb megvalósítania egy átlagos felhasználónak, ami nem igényel speciális tudást (HTML, CSS, JavaScript, stb.), hanem pár kattintással egy átlátható grafikus felületen beállítható. Szeretnél ilyen tartalmakat megosztani az olvasóiddal? Szeretnéd, hogy Ők is egyszerűen elhelyezhessenek menüket, designos szövegdobozokat, értesítési sávokat, bejegyzés listákat, közösségi modulokat, vagy bármi egyebet a blogjukon? Most mindez lehetséges! Partnerprogramot hirdetünk, melynek keretein belül az együttműködő designblog szabadon elhelyezheti a saját blogján generátorainkat, így az Ő olvasói is (a mi blogunkra történő átirányítás nélkül) hozzáférhetnek az általunk szolgáltatott eszközökhöz. Miért jó ez?

Miért jó a designblognak?

Könnyen kezelhető eszközöket adni az olvasóknak mindig jó dolog, ugyanis cserébe a rajongók...

 - Hálásak lesznek
 - Gyakrabban látogatnak vissza
 - Egyszerűbben valósíthatják meg a 
   céljaikat
 - Kódok írogatása nélkül is egyszerűen 
   helyezhetnek el modern modulokat
 - Olyan tartalomhoz jutnak a 
   szolgáltatásaink által, amihez csak a 
   designblogon és partnereinknél 
   juthatnak

Miért jó az olvasóknak?

Az olvasók számára a program épp olyan előnyös, mint a blog számára, ugyanis így az olvasónak nem kell többet ismernie a kódokat, a leírásokat követve szerkesztgetnie azokat, majd keresnie az esetleges hibákat, vagy további szükséges anyagokat (pl. színkódok), hanem egyszerűen elhelyezheti a blogján azokat a modulokat, amelyeket szeretné. Ez által az olvasó vissza fog térni az adott designblogra, mert láthatja, hogy ezekhez a szolgáltatásokhoz csak az Edemmester Gamer Blogon, vagy partnereinken keresztül férhet hozzá.

Miért jó nekünk?

Számunkra mindig öröm, ha a rendszereinket sokan használják, ugyanis így nem érezzük haszontalannak a munkánkat. Büszkeséggel tölt el minket, hogy egyre több blogon jelennek meg a szolgáltatásainkon keresztül létrehozott modulok, amelyek bármely Google Bloggerben vezetett blog külsőjét és tartalmát feldobhatják. Ami az olvasóknak jó, az nekünk is. A rendszereinket azért hoztuk létre, hogy mások munkáját megkönnyítsük. Minél több emberhez jutnak el, annál inkább azt érezzük, hogy elértük a célunkat.
Comments