Hírek‎ > ‎

Az a bizonyos 20 %

Ádám Fekete, 2014. máj. 31. 7:59   [ 2014. jún. 8. 10:11 frissítve ]
A blogolás során az ember sok jó emlékre és tapasztalatra tehet szert, de azért néha csak eszembe jutnak azok a pillanatok, amik kevésbé estek jól.

Jó érzés amikor az ember jobban megismeri a célközönségét. Jó érzés, amikor az embert egyre többen olvassák. Jó érzés, amikor egyre több helyről halljuk vissza a munkánk eredményét. Jó érzés ha megismerünk embereket, de rossz érzés ha elveszítünk ismeretségeket.

Bizony, bárkivel megtörténhet hogy egy-egy blogolás közben szerzett kontakt egyik napról a másik napra egyszerűen megszűnik létezni, és sajnos erre fel kell készülni. Ez egy csúnya, de létező jelenség, tapasztalat. Mióta az Edemmester Gamer Blogot megnyitottam, számtalan emberrel ismerkedtem meg rajta keresztül, azonban ezeknek a kapcsolatoknak nagyjából a 10-20%-a az ami még úgy-ahogy aktívnak mondható. Kb további 20-30% az akikkel ha szükséges akkor beszélek, és legalább 50% teljesen halott kapcsolat. Ezeknek az a kis része, kb 5%-a, ami ok és előjel nélkül egyik napról a másik napra szűnt meg, tulajdonképp eléggé zavar.

Amikor megismertek valakit blogolás közben, akkor tehát elég nagy az esélye, hogy hamarosan el is veszítitek, bár meg kell hagyni, szerintem azért a 10-20%-ért még így is megéri aktívan tevékenykedni.
Comments