Hírek‎ > ‎

"Edemmester le akar mondani?" - az igazság... meg minden más

Ádám Fekete, 2014. júl. 2. 15:31   [ 2014. júl. 2. 15:32 frissítve ]
Rövid válasz: NEM.
A pontosabb válasz: Lehet.
Bővebben:
A mai napon történt egy sajnálatos személyes félreértés, minek következtében az eddig legtöbb bejegyzést létrehozó szerkesztőnk (=0-nál több bejegyzést írt... na jó, ez nem teljesen valós, mert egy másik tagunk már nagyon dolgozik a saját munkáján, amennyire ez belefér az idejébe) elhagyta a szerkesztőségünket. Kérésére minden jogosultságát megvontam. Beleegyezésével az eddigi bejegyzései nyilvánosak maradnak, de többé nem tagja a csapatunknak.

Én ezt a blogot eredendően bár egyedül vezettem, de kooperációs célokkal hoztam létre. Az volt az eredeti célom, hogy emögött egy csapat álljon, akik közösen gyártanak sokszínű tartalmat az olvasóknak. Hiába tudnám (talán) csinálni az összes blogunkat egyedül, egyszerűen nem akarom. A távozó szerkesztőnkön és rajtam kívül még két tagja van csapatunknak. Egyikőjük csak a helyesírás ellenőrzésével foglalkozik, másikójuk viszont nincs ennyire célzottan beállítva, Ő elvben hoz létre tartalmat. A blog sorsa tehát az Ő kezében van.

Amennyiben szerkesztőségünk nem szerez újabb tagokat a közeljövőben, akkor bizony neki kell helytállnia. Amennyiben tesz kb bármit amit tud, akkor semmi probléma, van esélyünk. Amennyiben azonban azt tapasztalom, hogy csak életkedv nélkül ül és meg is feledkezik talán rólunk, akkor tőle is búcsúznunk kell. Egy helyesírási specialista pedig sajnos egy bloghoz kevés, így tulajdonképp megint egyedül maradok a tartalomgyártó, amit viszont nem vállalok, és ez esetben...

A blogról, a tartalmak megjelenítési és terjesztési jogáról, erről a csoportról, és mindenről ami a blogok világában a szerkesztőséghez fűződik, lemondok, amennyiben esetleg egy ismerős vagy érdeklődő átveszi akkor rá hagyom, ellenkező esetben a tartalmakat lementem magamnak, majd az interneten hozzáférhetetlenné teszem, és onnantól 1 szóból fog állni a blogunk: MEGSZŰNT.

A válasz tehát: A lemondásom nem csak rajtam múlik, inkább a sors döntése.

Üdv.: edemmester
Comments