Rólunk

Amikor az eredeti, "régi" MBI bezárta a kapuit, elgondolkodtunk, hogy mit lehetne másként. Miket kellene máshogy csinálnunk ahhoz, hogy felépíthessük azt a közösséget, amire igazán vágytunk. Hogy egy összetartó csoport jöjjön létre, amelynek tagjai kölcsönösen segítik egymást. És azt hiszem rájöttünk... Úgyhogy most elkezdjük előröl.

Te is egy vagy az ifjú bloggerek közül? Vagy még nem vágtál bele, esetleg csak érdekel a dolog? Köztünk a helyed! A Magyar Blogger Ifjúság csapata tárt karokkal várja azokat az fiatal bloggereket és érdeklődőket, akik szeretnének egy összetartó, egymást támogató közösséghez tartozni. Nálunk nincsenek erőviszonyok, te is épp ugyanolyan értékes vagy, mint a többiek! Te is bátran kérhetsz segítséget másoktól ha valami nem megy, ne aggódj, itt nem fognak kinevetni, sem kizavarni a világból. Csapatunk célja, hogy közösséget építsünk! Egy olyan közösséget, amely tagjai támogatják egymást, és odafigyelnek egymásra.

Közösségünk jelenleg egy facebook csoport formájában működik. Ha szeretnél te is közénk tartozni, látogasd meg a Csatlakozás menüpontunkat, ahol mindent megtudhatsz arról, hogy mi kell ahhoz, hogy beléphess. Ne aggódj, semmi komolyat nem kérünk tőled. Igazából csak tartsd be azt a néhány szabályt és kész, már jöhetsz is! Tarts velünk, legyünk együtt eredményesebbek!